Pia Brøgger

Kurser og Forløb

 

Teori U - introduktion

På disse 2 intensive dage vil du erfare, hvorfor mange be­skriver Teori U som ”the missing link” i udvikling, og hvad det betyder at gå i verden med åbent sind, åbent hjerte og åben vilje. Samtidig vil du opdage nye måder at lære, forandre og udvikle på.

Læs beskrivelsen her!

 

Teori U – intensivt

En bæredygtige udvikling starter med dig selv. Teori U er et fantastisk svar på, hvordan vi kan holde op med at gøre det, der ikke virker, men begynde at lære af fremtiden, mens den opstår. Her får du muligheden for at komme i dybden med elementerne i Teori U og transformere mønstre og ubevidste vaner til kreativ samskabelse.

Læs beskrivelsen her!


Udviklingsforløb for konsulenter og undervisere

Dette forløb skaber en gennemgribende udvikling i retning mod en procesorienteret, kreativ og coachende tilgang i rollen som konsulent og underviser. Samtidig støttes opbygning af fælles sprog, faglig identitet og netværksdannelse i organisationen.

Læs beskrivelsen her!


Mindfulness – gruppeforløb

Opdag hvordan indre balance og afspænding kan bane vej for mere nærvær og kvalitet i kontakten med dig selv og andre. Gennem dette forløb over 8 uger, 3 timer per uge, vil vi arbejde med en palet af forskellige veje, der på hver sin måde kan styrke personlig robusthed, forebygge stress og skabe mere livsglæde.

Læs beskrivelsen her!

Quidam Consult

Stenhøjgårdsvej 83

8340 Malling

CVR 27 08 16 65

AL bankkonto 5370 0253623